Gelieve uw browser te updaten naar nieuwste versie voor een betere ervaring.

Hernieuwen dossier voor kandidaat-huurders

Ben je kandidaat-huurder bij Tuinwijk?

Wist je dat kandidaat-huurders hun inschrijving elk oneven jaar moeten bevestigen? Waarmee je zegt dat je nog altijd een sociale woning of een sociaal appartement willen huren. Vorig jaar werd dit uitgesteld door de coronapandemie. Maar dit jaar is het weer zo ver.

Hoe doe je dat?

Iedereen krijgt rond 30 maart een brief. Met deze brief kan je jouw inschrijving bevestigen. Je kunt ook je keuze wijzigen en/of uitbreiden. Je kunt wijken toevoegen, schrappen en het aantal slaapkamers veranderen.

Het is heel belangrijk dat iedereen de brief terugstuurt of terugbrengt naar Tuinwijk. Als de brief niet wordt terug gestuurd, verliest de kandidaat-huurder zijn plaats. Dat wil zeggen dat je je opnieuw moet inschrijven en dat je volledig onderaan de wachtlijst komt te staan.

De kandidaten hebben één maand om op de eerste brief te antwoorden. Lees de brief dus volledig en aandachtig.

Heb je niet geantwoord op de eerste brief?

Het is nog niet te laat, je kan nog antwoorden op de tweede brief. De tweede brief zit half mei in je brievenbus. Deze moet je binnen de twee weken terugsturen anders word je geschrapt en sta je niet meer op onze wachtlijst.

De brief opsturen of terugbrengen naar Tuinwijk is dus de boodschap. Als je verhuisd bent, vergeet dan zeker niet om je nieuw adres door te geven aan Daisy.

Even samenvatten:

  1. Je krijgt een brief eind maart
  2. Je moet hier binnen de maand op antwoorden
  3. Antwoord je niet op de eerste brief dan krijg je een tweede brief half mei
  4. Antwoord je niet op de tweede brief dan word je geschrapt en begin je van nul.

Info: Daisy Colpaert, 09 326 90 02, daisy.colpaert@tuinwijk.be